9170

Zoeken

Heb je ambitie en zakelijk talent? Heb je een dienstverlenende en klantgerichte instelling? Ben je graag bezig met boekhoudkundige of juridische zaken? Ben je een ondernemend type en wil je carrière maken bij een onderneming of zelf een zaak beginnen? Kies dan voor een opleiding bij het Business College.


Business College

Kies een opleiding:

niveau leerweg duur locatie
Financieel administratieve beroepen
Financieel administratief medewerker 3 bol 2-2,5 jaar Keizerin Marialaan
Junior assistent-accountant 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Bedrijfsadministrateur 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Juridisch-administratieve beroepen
Juridisch-administratief dienstverlener 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Medewerker human resource management (HRM) 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Marketing, communicatie en evenementen
Medewerker evenementenorganisatie 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Medewerker marketing en communicatie 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Office- en managementsupport
Office assistant 3 bol 2-2,5 jaar Keizerin Marialaan
Management assistant 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Retail en commercie
Verkoopspecialist 3 bol/bbl 2 - 2,5 jaar Keizerin Marialaan
(Junior) accountmanager 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Ondernemer retail 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Manager retail 4 bbl 3 jaar Keizerin Marialaan
 

Bij ROC Ter AA kun je kiezen voor opleidingen in verschillende richtingen. Je kunt je ontwikkelen op officesupport, financieel, administratief of juridisch gebied, maar je kunt ook kiezen voor een opleiding retail, marketing en communicatie of evenementen. Allemaal richtingen waarbij het beroep in het teken staat van (zakelijke) dienstverlening en/of commercie. Tijdens je opleiding leer je daar op school en in de praktijk alles over.

Kwaliteit, vakmanschap, kleinschaligheid en persoonlijk contact staan bij het Business College van ROC Ter AA voorop. Samen met het bedrijfsleven leiden wij de zakelijke vakmensen van de toekomst op. En er is werk genoeg in de sector. De kansen op een baan als management assistent, bedrijfsadministrateur, bedrijfsleider, filiaalmanager, juridisch dienstverlener of medewerker marketing en communicatie zijn groot. Maar je kunt ook je eigen bedrijf beginnen of kiezen voor een vervolgstudie in het hbo. Als mbo’ er heb je dan een behoorlijke voorsprong en kun je in veel gevallen ook verkort doorstuderen.

Alle opleidingen van het Business College zijn opleidingen op mbo 3- en mbo 4-niveau. Dat betekent dat je voor toelating de juiste vooropleiding dient te hebben, maar ook dat je vaardigheden en kennis van Nederlands en rekenen van een goed niveau moeten zijn.