7864

Zoeken

Heb je ambitie en technisch talent? Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op ict-gebied, nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en technische problemen op te lossen? Kies dan voor een opleiding bij het ICT College!


ICT College

Kies een opleiding:

niveau leerweg duur locatie
Applicatieontwikkeling
Applicatie- en mediaontwikkelaar 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Applicatie- en mediaontwikkelaar (tweetalig) 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
ICT support
Medewerker ICT 2 bol 2 jaar Keizerin Marialaan
Medewerker beheer ICT 3 bol 2,5 jaar Keizerin Marialaan
ICT- en mediabeheer
ICT beheerder 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan
Netwerk- en mediabeheerder 4 bol 3 jaar Keizerin Marialaan

Bij het ICT College van ROC Ter AA kun je kiezen voor drie richtingen: ict-beheer, ict-support of applicatieontwikkeling. Bij ict-beheer richt je je vooral op bestaande toepassingen en applicaties en het beheren van verschillende systemen en netwerken. Bij ict-support help je gebruikers van het informatiesysteem. De richting applicatieontwikkeling vraagt technisch én creatief talent. In deze richting leer je nieuwe toepassingen en applicaties te ontwikkelen. Voor alle de richtingen is het belangrijk dat je goed kunt analyseren, adviseren én dat je in oplossingen kunt denken.

Kwaliteit, vakmanschap, kleinschaligheid en persoonlijk contact staan bij het ICT College van ROC Ter AA voorop. Samen met het bedrijfsleven leiden wij de ict-vakmensen van de toekomst op. En ict heeft toekomst. Je kansen op een baan met bijvoorbeeld een opleiding netwerkbeheerder of applicatie- en mediaontwikkelaar zijn groot. Maar je kunt ook je eigen bedrijf beginnen of kiezen voor verdere studie in het hbo. Als mbo’ er heb je dan een behoorlijke voorsprong en kun je in veel gevallen ook verkort doorstuderen.

Bijblijven in je vakgebied met een maatwerktraject
Ben je op zoek naar een maatwerktraject in de ict, dan biedt het ICT College ook uitkomst. Leven lang leren staat voor jezelf blijven ontwikkelen en werken aan je professionalisering.

Heb je een mbo-opleiding op niveau 2 of niveau 3 (of vergelijkbare werkervaring) dan is een maatwerktraject werken en leren misschien iets voor jou; hiermee behaal je een mbo-diploma op een hoger niveau. Ook bieden we korte cursussen en trainingen aan voor wie wil bijblijven in het vakgebied of digitale vaardigheden wil aanleren.

Belangstelling in een maatwerktraject?
Neem contact op met ons infopunt en informeer naar jouw mogelijkheden.