475

Zoeken

Bij het Onderwijs & Kinderopvang College kun je onderwijsassistent worden (in verschillende soorten onderwijs) of je kiest voor een opleiding tot (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Onze studenten hebben allemaal een praktische instelling. Ze zijn goed in het omgaan met mensen en hebben verantwoordelijkheidsgevoel, ze zijn creatief én ze hebben organisatietalent.


Onderwijs & Kinderopvang College

Kies een opleiding:

niveau leerweg duur locatie
Pedagogisch werk
Pedagogisch medewerker kinderopvang 3 bol 3 jaar Nieuwveld
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 bol 3 jaar Nieuwveld
Onderwijsassistent 4 bol 3 jaar Nieuwveld

Bij de opleidingen van het Onderwijs & Kinderopvang College wordt een beroep gedaan op jouw inlevingsvermogen, creativiteit en organisatietalent. Je moet zelfstandig zijn, maar óók goed kunnen samenwerken. Je moet flexibel en sociaal zijn, stevig in je schoenen staan en als het nodig is ook kunnen doorzetten. En dat is allemaal te leren. In de lessen besteden we hier veel aandacht aan.

Bij de opleidingen van het Onderwijs & Kinderopvang College leer je vanuit beroepssituaties en is er veel aandacht voor het opdoen van praktijkervaring en het aanleren van vaardigheden. Het lesaanbod en de opdrachten zijn gericht op de kerntaken die bij het beroep horen. Zo krijg je een beter beeld van het werk en leer je om kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Kwaliteit en vakmanschap, kleinschaligheid en persoonlijk contact staan bij het Onderwijs & Kinderopvang College van ROC Ter AA voorop. Samen met instellingen en scholen leiden wij de vakmensen van de toekomst op.

De lessen van de opleidingen (Gespecialiseerd) Pedagogisch medewerker en Onderwijsassistent worden gegeven in ons gebouw aan het Nieuwveld en in het naastgelegen gebouw Noorderpoort (Brede school), waarin ook een integraal kindcentrum gevestigd is. Jouw school zit dus ‘middenin’ het toekomstige werkveld.