11530

Zoeken

Docent applicatieontwikkeling (1,0 fte)

Voor ons ICT College zijn wij op zoek naar een docent applicatieontwikkeling (1,0 fte). Als docent verzorg je lessen aan studenten die de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar (niveau 4) volgen. Dit is een opleiding die ook tweetalig (Nederlands en Engels) wordt aangeboden. Het betreft een vacature op onze locatie aan de Keizerin Marialaan in Helmond.

Hoe ziet je dag eruit als docent applicatieontwikkeling?
Je verbindt in jouw praktijk- en theorielessen op een aansprekende manier de vakgebieden software ontwikkeling en mediatechnologie met elkaar. Denk hierbij aan het ontwerpen en programmeren van applicaties, embedded systems en industriële automatisering. Je bent in staat om innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven te vertalen naar het onderwijs en daarin je collega’s mee te nemen. Je zet studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma en vakgerichte opdrachten. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling van de examens en participeer je in (teamoverstijgende) projecten en/of werkgroepen. Je begeleidt studenten in hun bpv of stage.

Waarmee daag je ons uit?
Betrokken | Enthousiast | Teamspeler | Sociaal en communicatief sterk

• Een afgeronde lerarenopleiding Docent ICT of een afgeronde hbo-opleiding op ict-gebied en aangevuld met pedagogische didactische aantekening (of bereid dit te halen *);
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
• Relevante werkervaring op het gebied van applicatieontwikkeling /embedded systems;
• Relevante kennis van Arduino, Raspberry PI, PLC (Siemens, Codesys);
• Bij voorkeur ervaring binnen het onderwijs en met de doelgroep.

*Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over het behalen van je bevoegdheid? Laat je gegevens achter via vacatures@roc-teraa.nl, dan nemen wij z.s.m. contact met jou op en kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team dat in zijn totaliteit uit circa 30 betrokken collega’s bestaat. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De functie van Docent is ingedeeld in salarisschaal LB (max. € 4.123,– per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%).

Ben jij enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op Richard Meulenberg (teamleider) via 0492 – 50 79 00. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, dan heb je snel een indruk van de praktijk.

Direct solliciteren?
Wij ontvangen je CV en motivatiebrief graag o.v.v. het kenmerk ICTC 18-03 en ter attentie van Loes Vromen, HR Adviseur, via vacatures@roc-teraa.nl en nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op!