11708

Zoeken

Docent bouwkunde 0,8 – 1,0 fte

Voor ons Bouw & Design College zijn wij op zoek naar een docent bouwkunde voor de opleiding middenkaderfunctionaris bouw niveau 4. Het betreft een vacature op onze locatie aan de Goorsedijk in Mierlo.

Hoe ziet je dag eruit als Docent Bouwkunde?
Je verbindt in jouw praktijk- en theorielessen op een aansprekende manier de vakgebieden bouwkunde en bouwtechniek met elkaar en brengt onze studenten de laatste innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven bij. Je zet studenten zoveel mogelijk aan tot zelfstandig en samenwerkend leren en maakt daarbij gebruik van diverse activerende werkvormen. Naast je lessen lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van ons onderwijs. Zo ontwikkel je samen met je collega’s nieuw lesmateriaal, projecten met beroepsgerichte opdrachten en uiteraard de afsluitende examens. Daarnaast begeleidt en coach je studenten als studieloopbaanbegeleider (SLB’er). Bij deze opleiding wordt tot slot nauw samengewerkt met het bedrijfsleven. Het is dus van belang dat je goed kunt samenwerken, zowel intern met je collega’s als extern met onze samenwerkingspartners.

Waarmee daag je ons uit?
Betrokken | Enthousiasme | Aanpakker | Sociaal en communicatief sterk

• Een afgeronde lerarenopleiding bouwkunde/bouwtechniek of een afgeronde bouw gerelateerde hbo-opleiding aangevuld met een pedagogische aantekening (of bereid dit te halen*);
• Je hebt recente, relevante praktijkervaring vanuit het bedrijfsleven in de bouw, het beheer of onderhoud;
• Bij voorkeur ervaring met de doelgroep en begeleiden en coachen van leerlingen;
• Het is een pré als je ervaring hebt met lesgeven, didactisch bevoegd bent of bereid om je onderwijsbevoegdheid te behalen*.

* Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over het behalen van je bevoegdheid? Laat je gegevens achter via vacatures@roc-teraa.nl, dan nemen wij z.s.m. contact met jou op en kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team dat in zijn totaliteit uit circa 25 betrokken collega’s bestaat. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De functie van docent is ingedeeld in salarisschaal LB (max. € 4.123,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%).

Ben jij enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Anja Wassing (teamleider) via 0492 – 50 79 00. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, dan heb je snel een indruk van de praktijk.

Direct solliciteren?
Wij ontvangen je CV en motivatiebrief o.v.v. het kenmerk BD 19-01 ter attentie van Marlies Dirckx, HR Adviseur, via vacatures@roc-teraa.nl en nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op!