11525

Zoeken

Docent plaat- en constructiewerken (0,8 – 1,0 fte)

Voor ons Techniek & Technologie College zijn wij op zoek naar een docent mechanische techniek met affiniteit met metaalbewerking.

Hoe ziet je dag eruit als docent plaat-en constructiewerker?
Tijdens jouw praktijk- en theorielessen leer je onze studenten alle ins- en outs over bewerkingstechnieken in de metaalsector. Naast werken met traditionele gereedschappen en machines krijgen computergestuurde productiemethoden en robotica alle aandacht. Jij geeft graag jouw kennis hierover door en vertaalt innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven naar het onderwijs. Je zet studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling van de examens en participeer je in team overstijgende projecten en/of werkgroepen. Je begeleidt studenten in hun bpv of stage.

Waarmee daag je ons uit?
Betrokken | Enthousiast | Teamspeler | Sociaal en communicatief sterk

• Je beschikt over aantoonbaar hbo-niveau in een relevante richting;
• Je hebt recente relevante praktijkervaring vanuit het bedrijfsleven.
• Het is een pre als je ervaring hebt met lesgeven, didactisch bevoegd bent of bereid om je onderwijsbevoegdheid te behalen*.

* Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over het behalen van je bevoegdheid? Laat je gegevens achter via vacatures@roc-teraa.nl, dan nemen wij z.s.m. contact met jou op en kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team dat uit circa 30 betrokken collega’s bestaat. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De functie van Docent is ingedeeld in salarisschaal LB (max. € 4.019,– per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%).

Ben jij enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op Bart van Eemeren (teamleider) via 0492 – 50 79 00. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, dan heb je snel een indruk van de praktijk.

Direct solliciteren?
Wij ontvangen je CV en motivatiebrief graag o.v.v. het kenmerk TT 18-09 en ter attentie van Marlies Dirckx, HR Adviseur, via vacatures@roc-teraa.nl en nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op!