12166

Zoeken

Festival KABAAL!

Woensdag 29 mei is het dan eindelijk zover: Festival Kabaal in de Cacaofabriek!
Alweer voor de tiende keer staat hét talent van ROC Ter AA ‘on stage’. Studenten en docenten beginnen om 19.00 uur met ‘n avondvullende line-up voor ons met onder meer pop, hiphop, rap, moderne dans, lieve liedjes, pencak silat, ‘n act van een dragqueen, en meer. DJ Spinn’m en DJ KSSLS sluiten de avond af met dansbare grooves..

Kabaal-bbq
Van 17.30 tot 19.00 uur kun je genieten van het uitgebreide bbq-buffet op het terras bij de Cacaofabriek. Gezellig, lekker, én een mooi begin van de avond. Bovendien steun je hiermee het goede doel want € 2,50 van het bedrag gaat rechtstreeks naar dat potje. De bbq-toegangsbandjes koop je al voor € 20,00 (is ínclusief toegang popzaal) bij de verkooppunten. Eet je graag vegetarisch? No problem, wél even melden bij het verkooppunt.
NB: de bbq- bandjes zijn tot 20 mei te koop.

Goed doel
De opbrengst van deze Kabaaleditie gaat naar Inloophuis De Cirkel; een plek voor mensen die zelf, óf in hun gezin te maken hebben met kanker. Om een kop koffie te drinken en met elkaar te praten, of om aan een activiteit of workshop mee te doen. Het Inloophuis heeft nu vooral oudere bezoekers, maar wil ook een ruimte voor jeugd gaan inrichten. En daar willen we graag ‘Kabaal’ voor maken, want die jongeren hebben het in zo’n situatie al moeilijk genoeg..

Kaartverkoop
De toegangsbandjes zijn vanaf vandaag te koop! In de voorverkoop voor € 3,50 bij alle locaties van ROC Ter AA, óf woensdag 29 mei bij de Cacaofabriek, maar dan betaal je € 4,-.
Let op: doe ‘m niet te strak, de sluiting kan nl. niet terug..

Meer info
Wil je alles volgen? Zien wie straks op het podium staan? Welk optreden ze gaan doen? De aftermovie van vorig jaar zien? Precies weten wat je bij de bbq krijgt? Kijk voor deze info op kabaal.roc-teraa.nl, en check de facebookpagina en insta van Kabaal voor echt álle updates!

Festival Kabaal is hét festival van ROC Ter AA. Het is uniek, het is fun en het heeft kwaliteit. De dag erna kan iedereen uitslapen (Hemelvaart), en zo’n avond wil (kun, moet) je gewoon niet missen..

Vragen? mail kabaal@roc-teraa.nl

Tot woensdag 29 mei, tot Kabaal!