10911

Zoeken

Open Dag 2018

Ben je op zoek naar een mbo-opleiding? Dan is het superslim om open dagen te bezoeken! Je kunt dan overal rondkijken, proeft de sfeer. En, je kunt vragen stellen. Op die manier krijg je een goed beeld van de school en opleiding.

OPEN DAG ROC TER AA 2018
Je bent van harte welkom op onze Open Dag op zondag 25 november 2018. Een mooie dag om te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat. Onze studenten, docenten en leerbedrijven vertellen je graag alles over onze opleidingen en laten je zien waar ze mee bezig zijn. En: zij kunnen je alles vertellen over wat zij daarvan vinden.
Kom kijken op onze locaties in Helmond en Mierlo! De Open Dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

WAAR MOET JE ZIJN TIJDENS DE OPEN DAG?
Locatie Keizerin Marialaan 2 in Helmond
Alle opleidingen:
– Techniek & Technologie College**
– Business College
– Dienstverlening College (let op: inclusief de opleiding Helpende zorg)
– ICT College
– Bouw & Design College (alléén de opleiding Ruimtelijk vormgever, alle andere bouw- en infraopleidingen vind je in Mierlo!)
– VAVO College (havo en vwo)
– Entreeopleidingen*
– Volwasseneneducatie

Locatie Nieuwveld 59 in Helmond
Alle opleidingen van het Zorg & Welzijn College (behalve de opleiding Helpende zorg; die vind je aan de Keizerin Marialaan 2 in Helmond)

Locatie Nieuwveld 61 in Helmond
Alle opleidingen van het Onderwijs & Kinderopvang College

Locatie Goorsedijk 6 in Mierlo
Alle opleidingen bouw en infra van het Bouw & Design College.

* LET OP: Tijdens de Open Dag vind je de Entreeopleidingen op onze locatie Keizerin Marialaan 2. De locatie van Entree aan de Gasthuisstraat is tijdens de Open Dag gesloten.
** LET OP: Tijdens de Open Dag vind je de techniekopleidingen van het Techniekcentrum | Brainport op onze locatie Keizerin Marialaan 2 in Helmond. Het Techniekcentrum in Deurne is tijdens de Open Dag gesloten.