367

Zoeken

Bouwen & Wonen

Allround metselaar

Niveau 3 | bol/bbl | Opleidingsduur 2 of 3 jaar | Goorsedijk Mierlo

HET BEROEP
Als allround metselaar werk je bij een bouw-, metsel- of aannemersbedrijf. Je bent werkzaam in de nieuwbouw maar daarnaast kun je ook werken bij de renovatie en/of restauratie van gebouwen. Je werkt zelfstandig, maar overlegt je werk vooraf met een opdrachtgever, leidinggevende of iemand die gespecialiseerd is in restauratie.

DE OPLEIDING
Je kunt deze opleiding volgen na de opleiding metselaar niveau 2. Oók kun je met de opleiding starten met diploma vmbo-k of hoger; in dat geval duurt de opleiding drie jaar. Als allround metselaar voer je complex metselwerk uit. Je metselt rechte muren, maar ook bijzonder metselwerk zoals bogen en vlechtingen. Ook kun je metselwerk repareren en herstellen. Je maakt daarbij gebruik van verschillende technieken. Daarnaast leer je om het dagelijkse werk van de ploeg waarin je werkt te organiseren.

mbo16_topopleiding_highresmbo17_topopleiding_highres_klein

Lees het verhaal van Tim Klessens.

BEROEPSPRAKTIJKVORMING
Zie Metselaar niveau 2.

KOSTEN
Klik hier

MEELOPEN BIJ DEZE OPLEIDING?
Je kunt bij ons meelopen bij deze opleiding. Tijdens zo’n meeloopdag krijg je een goed beeld van de opleiding, de lessen, de manier van werken, de docenten en de sfeer op school.
Meld je aan voor meelopen

DIRECT AANMELDEN VOOR DEZE OPLEIDING
Meld je aan voor deze opleiding