Zoeken

Thoby MBO-Uitblinker ROC Ter AA 2016

Thoby Visser (Weert – student Applicatieontwikkelaar aan ons ICT College) is de mbo-uitblinker 2016 van ROC Ter AA geworden.
De mbo-uitblinker is een student aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens zijn/haar stage of op een andere manier tijdens de opleiding heeft onderscheiden. En daarbij kijken we verder dan het halen van hoge cijfers…

Wie denkt dat ict-ers introverte gamers zijn zonder een overschot aan sociale vaardigheden… heeft soms gelijk. Maar niet bij Thoby.
Goed, die games dat weten we niet, maar Thoby communiceert, is open, leergierig. Én hij bouwt vaardig ingewikkelde applicaties.
En dat legt-ie ook nog eens graag uit. Vlot, helder en duidelijk.
Bijvoorbeeld hoe hij een volledige roosterapplicatie bouwde. Voor zijn hele college.
Dat was al een hele klus, maar Thoby implementeerde ook meteen maar even alle wensen van zijn klasgenoten. Want ja, die gebruiken de app.
Logisch, toch? We bedoelen maar…

Thoby zelf is wat schuchter onder zijn verkiezing tot mbo-uitblinker 2016 van ROC Ter AA. Maar hij vindt het wel een hele eer hoor.
Maar toch: onverwacht. Daar denken zijn docenten en stagebegeleiders heel anders over.
Docenten loven zijn kennis; hij is ver voor, heeft een positieve houding en verrast.
Zijn stagebedrijf is blij dat de school dat ook ziet en hoopt dat Thoby’s verkiezing anderen motiveert. Oh, en over motivatie, kennis en kunde gesproken: Thoby mag meteen in dienst blijven bij zijn stagebedrijf!

Wat zijn de skills die er bij hem uitspringen?
Kundig
Positief & hardwerkend
Flexibel

Leuk…
Thoby zorgt ervoor dat je applicatie werkt. Ook al breekt er rond 23.30 uur crisis uit. Dan nog…!

 

Thoby

 

Op 24 november ging Thoby naar de landelijke verkiezing
Alle deelnemende mbo-scholen kiezen jaarlijks hun eigen Uitblinker die zij nomineren voor de landelijke verkiezing. Als uitblinker van ROC Ter AA nam Thoby op donderdag 24 november 2016 in Ede deel aan de finaledag van de landelijke verkiezing mbo-uitblinker.
Hij werd daar uiteindelijk niet dé landelijke uitblinker. Maar dat kon de pret niet drukken.
Thoby, gefeliciteerd met je prestatie!

Kijk voor meer informatie op ditismbo.nl.