10973

Zoeken

Tim, Toon en Luuk naar Euroskills in Budapest

ROC Ter AA is als relatief kleine regionale opleider ruim vertegenwoordigd op Euroskills 2018 in Budapest. We zijn trots dat onze studenten Tim Klessens, Toon Hesius en Luuk Isbouts daar in de schijnwerpers staan. De afgelopen maanden is de aandacht voor goed opgeleide vakmensen flink gegroeid. De kranten staan er vol van, en wij juichen dat toe. In de regio Helmond – De Peel zorgen we dat mensen die uit volle overtuiging kiezen voor een vak, daar ook echt in slagen. We zijn extra trots dat we drie van die vakmensen afvaardigen naar Euroskills.

Metselaar Tim Klessens heeft de smaak te pakken na zijn deelname aan Worldskills vorig jaar in Abu Dhabi, waar hij vijfde werd. Tijdens het NK Skills Heroes werd hij eerste. Hij is inmiddels doorgestroomd naar niveau 3 en laat zien dat je nooit genoeg kunt leren.

Net als Tim doet Toon Hesius mee namens ROC Ter AA en Bouw Inframensen Mierlo samen. Bekijk het tegelwerk van Toon en je ziet dat hier de vakman van de toekomst aan het werk is. Kan ook niet anders, als Nederlands kampioen.

ICT-beheerder Luuk Isbouts is iemand die zorgt dat dingen werken. In ons digitale tijdperk zijn mensen zoals hij onmisbaar. Half werk is geen werk. Ook Luuk stond bij het NK Skills Heroes op het hoogste podium.

We weten ons in Budapest omringd door vakmensen uit alle windstreken van Nederland. We kunnen bijna niet wachten tot het zover is. Succes allemaal!

Meer weten over Euroskills of over Team NL? Klik hier.