Zoeken

Intake en Begeleiding

Iedereen die belangstelling heeft voor een opleiding bij ROC Ter AA, krijgt te maken met een medewerker van het team Intake en Begeleiding (IB).
Het team IB adviseert over de te volgen opleiding en regelt de voorlichting, de intake, de aanmelding en de plaatsing van de student. De medewerkers van IB helpen je ook bij vragen over de opleiding die je wilt gaan volgen, de beroepsmogelijkheden en vervolgopleidingen.

Ook als je nog niet zeker weet welke leerroute het best bij jou past en je wilt een persoonlijk advies, kun je bij hen terecht.

Voor een goed loopbaanadvies is het belangrijk dat je inzicht krijgt in je interesses en capaciteiten. Die kunnen met behulp van tests worden vastgesteld.

Het kan zijn dat je tijdens je opleiding extra advies of begeleiding nodig hebt. Ook daarmee kunnen de medewerkers van IB je helpen.

Als je cursist van Presta Volwassenenonderwijs bent is het mogelijk dat je samen met jouw trajectcoach tot de keuze komt om een aantal cursussen (of delen daarvan) bij Presta Volwassenenonderwijs te volgen en tegelijk of daarna een (deel van) beroepsopleiding bij één van de mbo-colleges van ROC Ter AA volgt.

Het team IB is telefonisch bereikbaar op nummer 0492 –  50 79 09

Keizerin Marialaan 2
5702 NR Helmond

Kijk ook naar Passend Onderwijs bij ROC Ter AA.