Zoeken

Wil jij werken en leren? Kom naar de banenmarkt Techniek en Logistiek

Op maandag 19 februari organiseert ROC Ter AA in samenwerking met meer dan vijftig bedrijven uit de regio een (bbl-)banenmarkt voor technische en logistieke opleidingen. BBL staat voor Beroeps Begeleidende leerweg. De banenmarkt is gericht op huidige en toekomstige mbo-studenten die kiezen voor een combinatie van werken en leren, en vindt plaats op locatie Keizerin Marialaan 2 in Helmond van 15.00 – 17.00 uur.

Deze banenmarkt is voor verschillende doelgroepen interessant. Bijvoorbeeld voor vmbo’ers die dit jaar examen doen en op zoek zijn naar een leerwerkplek. Leerlingen uit het derde jaar van het vmbo kunnen zich alvast oriënteren op het aanbod van de bedrijven of om een bijbaan te vinden. Natuurlijk zijn ook ouders/verzorgers van harte welkom. Technische mbo’ers die (bijna) zijn afgestudeerd vinden op de banenmarkt hun baan in de techniek. Verder biedt de (bbl-)banenmarkt mogelijkheden voor de werkzoekende via het leerbedrijf of het UWV, zij-instromers of andere geïnteresseerden in een baan binnen de techniek.

Grote vraag naar technische en logistieke vakmensen
Technische en logistieke bedrijven in de regio hebben een grote vraag naar vakbekwame (toekomstige) medewerkers. Dat blijkt uit het grote aantal deelnemende bedrijven aan de (bbl-)banenmarkt. Samen met docenten van alle techniek- en logistieke opleidingen van ROC Ter AA kunnen ze alles vertellen over de combinatie van werken en leren. En over de mogelijkheden na de opleiding.

Er zijn leerwerkplekken beschikbaar voor de volgende opleidingen op mbo-niveau 2 en 3: Constructie, Elektrotechniek, Installatietechniek, Logistiek, Mechatronica en Verspanen.

Interesse in het bezoeken van de banenmarkt?
Aanmelden kan via www.roc-teraa.nl/aanmelden-banenmarkt