10502

Zoeken

Zaterdag 9 juni Hightech Ontdekkingsroute DTW

Van 4 tot en met 9 juni vindt de Dutch Technology Week plaats. Een onderdeel hiervan is de Hightech Ontdekkingsroute op zaterdag 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur waarbij het mogelijk is om diverse hotspots te bezoeken. Voor regio Helmond – de Peel is dat bij VDL Industrial Modules aan de Brandevoortsedreef in Helmond. Op deze locatie geven ruim 50 toptechnologie bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio een kijkje ‘in de keuken’ van hun organisatie. Voor jong en oud, voor professionals en liefhebbers, deze dag zit vol met verrassende ontdekkingen voor iedereen. Er is veel te zien, te doen, te beleven, het is een dag waarbij je als bezoeker ervaart dat je woont, werkt en leeft in een high-tech land om trots op te zijn!

Studenten van Techniek & Technologie College en van ICT College zijn aanwezig en presenteren hier hun afstudeerproject. Studenten van de opleidingen Secretaresse, Onderwijsassistent, Facilitaire dienstverlening en Beveiliging ondersteunen bij de ontvangst en organisatie.

Heb je altijd al eens bij hightech bedrijven in de regio binnen willen kijken? En wil jij ervaren hoe leuk het is om met de techniek van de toekomst te werken?
Kom en beleef de wereld van Hightech Helmond- de Peel op zaterdag 9 juni.